Hej nya hemmet!

Hej, jag måste berätta en jättespännande sak. Jag har nu flyttat vad dom kallar för hemifrån fast till mitt andra nya hem, det absolut bästa är att mamma råkar bo på samma ställe!! Vilken slump, och tur för mig!!

Så igårkväll blev jag hämtad av matte hermine och hussehusse (morfar) Ola! Så fick vi åka färja vilket var så spännande att jag tillslut somnade i mattes knä. 

här vinkar vi av kennelmatte

Den här dagen har gått ut på bus och bus och ytterligare mer bus. Mamma sintra lär mig allt hon kan (till mattes besvikelse) nu kan jag redan gräva hål i gräsmattan och då brukar matte säga något främmande ord (nej) men det förstår ju inte jag någonting alls av. 

Nu är det tydligen snart läggdags så jag passar på att busa ut allt jag har kvar i kroppen. (Det finns inte så mycket ork kvar) Har nämligen fått massa gäster till exempel av Fitterbittan hon har tydligen utnämnt sig själv som min gudmor, så nu har jag en sådan också (hörde något om att man får presenter av sånna) så det blir nog jättebra! Här kommer lite bilder från dagens bus i trädgården.  

           

En reaktion på ”Hej nya hemmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s